Bezig met laden...
 • Regeneratieve Landbouw
  Erve Kiekebos
  Geweldigershoek 12
  Zutphen (Gelderland)

  085-2129028

  Wij zorgen ervoor dat we alle pakketten op dinsdag einde van de middag met verse groenten en kruiden gevuld hebben. Het is mogelijk om vanaf dat moment je pakket af te halen op de boerderij of bij een afleverpunt.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Regeneratieve boerderij

  Algemeen: De komende jaren krijgt Erve Kiekebos steeds meer vorm op de ruim 17 hectare. Het wordt een regeneratieve boerderij waar het leven onder en boven de grond centraal staat. In een landschap waar we in harmonie met de natuur boeren en waar we met verschillende activiteiten mensen uitnodigen om zich te verbinden met de producten, de natuur, de grond en elkaar.

  Producten: Met een pakket van Erve Kiekebos geniet je 33 weken, van mei tot en met december, van verse groenten en kruiden. Je eet met de seizoenen mee en het ritme van de natuur mee. In het voor- en najaar zijn de pakketten iets minder ruim, maar in de zomer is er overvloed.

  Als je een pakket van Erve Kiekebos neemt, dan betaal je niet alleen voor de groenten en kruiden, maar ook voor regeneratie van bodem, biodiversiteit en mensen. En je bepaalt zelf wat je dat waard vindt, passend bij jouw persoonlijke situatie.

  Aanvullend: In augustus en september organiseren zij een aantal avondrondleidingen