Bezig met laden...

Over Loka Loka


Geboren uit liefde voor lokaal eten
 

 Met hulp van de Loka Loka website & app haal je je boodschappen direct bij jou om de hoek. Met een verzameling van nu ruim 2000 biologische, streekgerichte bedrijven kom je op een eenvoudige manier in contact met de overvloed en veelzijdigheid aan ingrediënten die zich in jouw omgeving bevinden. 
 

Je vindt via deze website & app eenvoudig de adressen voor lokale, biologische producten. Zoeken kan op postcode en eventueel op aanbieders (boer, markt, cateraar etc.) of product (kaas, groente, eieren etc.) Lokale producenten en consumenten kunnen foto’s en verhalen in de app plaatsen over het actuele aanbod. 
 

 Een netwerk van vrijwilligers, bloggers en vloggers zorgen voor het nieuws; zij brengen de lokale producenten in beeld. 
 

 Weg van de supermarkt en weer terug naar persoonlijk contact; een gevoel bij wat je eet, minder verpakking, onbespoten en vers eten; het stimuleren van de biologische (natuurinclusieve) landbouw, biodiversiteit,  lokale economie en haar mooie producten.
 

 Stichting Loka Loka is een initiatief van doeners die een duurzamere wereld dichterbij willen brengen. 
 

We zijn bruggenbouwers. We bouwen aan een interactief digitaal platform. Lokaal en regionaal organiseren we ook evenementen, denk bijvoorbeeld aan diners op de boerderij, eten in de kas, kookworkshops, leren kaas maken, wildplukwandelingen en themadagen.
 

 Wij stimuleren de lokale, circulaire economie, kleinschalige, duurzame (natuurinclusieve) landbouw en veeteelt en zorgt ervoor dat consumenten weer weten wat ze eten en waar het vandaan komt. Onze stichting draait op donaties om lokaal nog meer op de kaart te zetten!

 

loka loka steunen?

Stichting Loka Loka

KVK: 76660079


Zuidlaarderweg 30

9756 TM Glimmen

info@lokaloka.nl

Sofie van Rhijn +31 (0)6 2003 79 69

 

De Stichting Loka Loka - opgericht op 13 december 2019 - wil de Loka Loka app en website verder professionaliseren, de naamsbekendheid vergroten waardoor lokaal boodschappen doen weer de gewoonste zaak van de wereld wordt.

 

Klik hier om ons beleidsplan 2020 te lezen


RSIN-nummer: 860730141
We leggen financiële verantwoording af over het eerste boekjaar, begin 2021.


Het bestuur bestaat uit de volgende leden die onbezoldigd hun werk doen:

Vincent van Dijken, voorzitter
Bereikbaar via voorzitter@lokaloka.nl

Ben de Vries, penningmeester
Bereikbaar via penningmeester@lokaloka.nl

Sofie van Rhijn, secretaris
Bereikbaar via secretaris@lokaloka.nl

Marin Leus, algemeen bestuurslid
Bereikbaar via marin@lokaloka.nl