Bezig met laden...
 • Regeneratieve Landbouw
  Nevel Nevel Wild Ales
  Rondweg 15
  6515 AS
  Nijmegen (Gelderland)

  +31 6 46 75 20 03

  Algemeen: Nevel maakt wilde bieren in Nijmegen. Bieren die niet schreeuwen, maar die veel te zeggen hebben. Een herkenbaar karakter met uitdagende smaken, maar ook verfrissend, doordrinkbaar en laag in alcohol. Met natuurlijk geteelde kruiden, fruit, boombast en zelfs groenten uit onze eigen omgeving. Lokale leveranciers krijgen van ons een eerlijke prijs voor hun producten, zodat zij duurzaam kunnen blijven telen. Brouwen is voor ons meer dan alleen bier maken; het is de weg naar een nieuwe balans.

  Producten: Standaard verzendkosten Nederland: €7,95. Voor België €10,95 en Duitsland: €9,95. Overige EU-landen vanaf €14,95.

  We verzenden elke dinsdagmiddag. Dus als je voor dinsdag 12:00 besteld wordt het diezelfde dag nog verzonden. Afhalen is mogelijk op afspraak!

  Aanvullend: Voor €25,- per maand geniet je van allerlei voordelen en krijg je elke 3 maanden een bierpakket thuisbezorgd.

  Let op: Het abonnement van 2023 zit vol. In december kun je je weer inschrijven voor het abonnement van 2024. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer dat weer kan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.