Bezig met laden...
 • Regeneratieve Landbouw
  Telers van de Put
  Broekweg 10
  3961 MJ
  Wijk bij Duurstede (Utrecht)

  06 23 65 06 44

  De vers geoogste groenten kunnen op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur worden opgehaald. Kan je een keer niet, of ben je op vakantie? Geef jouw aandeel voor die week weg aan een van je vrienden! We hebben twee ophaallocaties:

  Ophaallocatie de Put
  Hier kan je aan de hand van een lijst jouw wekelijkse groenten verzamelen. Deze zijn al geoogst en staan klaar in kratten. Als je het leuk vindt kan je een rondje maken door de tuin. De Put is gevestigd op Broekweg 10 in Wijk bij Duurstede.

  Ophaallocatie Delicatessen Plus
  Hier staan de groente van jouw oogstaandeel klaar in een krat. Delicatessen Plus is gevestigd op Peperstraat 39A in Wijk bij Duurstede.


  ga naar de website

  Algemeen: In de moestuin wordt op biologische wijze groenten, kruiden en bloemen geteeld. 1000 m2 is ingedeeld in zes teeltvakken, waarop we ongeveer 40 verschillende gewassen telen. In ieder vak staat een bepaalde groep groenten die wij ieder jaar rouleren. Deze gewasrotatie is belangrijk bij het voorkomen van ziektes en plagen. En er is een tunnelkas waarin we onder andere tomaten en komkommers telen.
  De dieren zijn een waardevolle toevoeging binnen de kringloop van ons bedrijf. Zij leveren niet alleen waardevolle voedingsmiddelen (vlees en eieren), maar we zien ze vooral als onmisbare collega’s. Zij begrazen het land en voorzien de bodem van mest. Voor ons is het belangrijk dat de dieren zoveel mogelijk vrijheid hebben en hun natuurlijke gedrag kunnen uitoefenen. We zien ze niet puur als productiemiddel, maar als een waardevolle toevoeging binnen de kringloop van ons bedrijf.

  Producten: Wil jij deel uit maken van Telers van de Put? Neem een oogstaandeel! Met de aanschaf van een oogstaandeel krijg je (ongeveer) 25 weken lang een pakket met seizoensgroenten. Het oogstseizoen loopt van mei tot en met oktober. Er zijn twee verschillende soorten pakketten, voldoen deze pakketten niet aan je wensen? Neem gerust via de mail contact met ons op, dan zoeken we een oplossing.