Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Herenboeren Willemshoeve
    Jachthuislaan 19
    3762LB
    Soest ()

    06-53789002

    Algemeen: Onze boerderij is een kleinschalig coöperatief gemengd boerenbedrijf. Een coöperatie van zo’n 250 huishoudens is eigenaar. Een boer in loondienst teelt voedselproducten die de leden kiezen, op een duurzame en natuurinclusieve manier. De Herenboerderij is zo’n 20 hectare groot en voedt wekelijks ongeveer 500 inwoners uit Baarn, Soest en omgeving.

    Producten: En dat is bijzonder, maar nog niet alles. Want we maken onderdeel uit van een groter geheel: Landgoed Willemshoeve. Naast onze boerderij is er ook de Willemshoeve Dagbeleving. Op deze zorgboerderij zijn mensen met dementie dagelijks actief en beleven ze geluksmomenten. Ze zijn zoveel mogelijk buiten, in samenwerking met onze Herenboerderij. Dagbeleving Willemshoeve streeft op deze manier naar een dementie-inclusieve samenleving: je wordt gezien, ook al heb je dementie

    En het Groeipunt. Hier draait alles om educatie en voorlichting. Zo leren scholieren over natuurinclusieve landbouw en krijgen zorgprofessionals scholing over persoonsgerichte zorg voor mensen met dementie. Groeipunt Willemshoeve verhuurt daarnaast ook ruimtes voor trainingen, vergaderingen, bezinning en persoonlijke ontwikkeling.