Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Wijngaard de jongens
    Lutkedijk 40a
    1713KP
    Obdam ()

    Algemeen: Het begon met dit idee voor een ludiek verjaardagscadeau, maar al gauw groeide het uit tot een serieus plan. Een West-Friese wijngaard waar we op een biologische en regeneratieve manier druiven willen verbouwen terwijl we de biodiversiteit proberen te vergroten. Niet alleen een smaakvolle kwalitatieve wijn is het doel, maar juist het proces ernaartoe is voor ons belangrijk. En in dat proces willen wij jou meenemen.

    Producten: “Twee kleuren, vier karakters” dat is hoe wij onze selectie druivenrassen aankondigen. Op de wijngaard staan twee blauwe en twee witte rassen, gelijk verdeeld over het perceel. Hier gaan wij vier individuele kwalitatieve wijnen van proberen te maken met een unieke smaak. En iedereen weet: smaken verschillen. Daarom geven wij jou de kans om een stok te adopteren die een druif geeft die bij jou past.

    Aanvullend: Het leven is om te delen en onze wijngaard is dat dus ook! Hopelijk ben je geïnspireerd door ons verhaal en wil je hier graag deel van uitmaken. Wellicht zoek je een uniek cadeau voor een vriend of een van je ouders. Of misschien wil je in de kroeg gewoon kunnen zeggen dat je wijnboer bent! Het maakt ons niet uit, jij mag meedoen. Je kan je eigen druif kiezen, je eigen stok, je eigen plekje op ons perceel. Adopteer een stok en wordt wijnboer!
    Het verhaal van De Jongens kan je niet alleen horen en zien, het is ook mogelijk om te komen ruiken, proeven en beleven! Een goed glas, begeleidt door een goed verhaal.

    Wij maken graag ons weekend vrij om jou te ontvangen op onze wijngaard, we moeten alleen wel kunnen. Rondleidingen gaan bij De Jongens dus altijd op aanvraag én zullen worden aangepast naar de wensen van de bezoekers. Een gezellige middag, mooie verhalen en goede wijnen, dat is onze belofte.