Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Voedselbos Lingehout
    Tielerweg 56C
    4191NG
    Geldermalsen ()

    Tijdens het oogstseizoen (vanaf ongeveer half juni) kan je op woensdagmiddag 13 tot 16 uur en zaterdagochtend 10 tot 13 uur oogst komen kopen op het land, en op andere dagen staat er een zelfbediening straatkraam bij Tielerweg 56C.


    ga naar de website

    Algemeen: Voedselbos Lingehout is één van de duurzame initiatieven van Betuwewind. Het Voedselbos kent een coöperatief model, waarbij men mede-eigenaar kan worden van het voedselbos door het storten van het deelnemersbedrag. Hierna is men Deelnemer en kan men meebeslissen over de ontwikkeling. Het voedselbos is een BV onder de Betuwewind coöperatie, onder leiding van een directeur/beheerder. De BV Voedselbos Lingehout heeft als doel lokaal duurzaam voedsel te produceren, biodiversiteit te stimuleren en kostendekkend te exploiteren. Vanaf de eerste plannen voor een voedselbos, eind 2018, is er een team van vrijwilligers dat meehelpt met alle aspecten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast werken we samen met veel partners.

    Producten: In onze winkel vind je producten uit het Voedselbos, maar ook tickets voor evenementen. Groentepakketten zijn ook te bestellen.

    Aanvullend: Op de website is er de mogelijkheid om workshops te boeken, de schuur te sponsoren, een boom cadeau te doen en je kan er ook een rondleiding boeken.