Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Boeren in het bos
    Bovenweg 23
    8422DG
    Nijeborkoop ()

    06 208 490 99‬

    Algemeen: Wij zijn bosboer en bosboerin Richard en Mariska. Allebei zijn wij, na een werkend leven als rechercheur en projectmanager (jullie mogen raden wie wat deed ;-) ), tot de conclusie gekomen dat we liever boer(in) wilden worden. Ook hadden we allebei sterk het gevoel dat we geen 'normale' boerderij wilden opzetten, maar een boerderij waar natuur de boventoon voert. Onze passie voor dieren, natuur en gezond leven is waar we ‘s ochtends voor opstaan en ‘s nachts van wakker liggen. De natuur is onze boerderij en de boerderij is onze natuur.

    Producten: Er is veel te koop bij boeren in het bos.
    Natuurvlees, groentepakketten, kaas eieren en meer.

    Aanvullend: Volg een cursus of een rondleiding en leer over permacultuur, graskippen, bosvarkens, holistisch management, agroforestry, design van water, land, boerderij en business, en het nut van regeneratieve land- en bosbouw voor gezond voedsel.

    Jouw bestelling kan worden thuisbezorgd in heel Nederland en in een groot deel van België. Dat laten we verzorgen door diepvries-koerier Vers & Fijn. Vers & Fijn haalt op donderdag de pakketten bij ons op. Dan gaat het naar hun diepvries-depots. Vervolgens brengen zij het bij jou thuis op vrijdag of zaterdag in NL en vrijdag of dinsdag in BE. Dat doen ze met een diepvries-auto, zodat de bestelling tijdens de hele reis gekoeld is.

    Verpakkingsvrij: Een groot deel van onze producten is ongekruid. Het gekruide vlees, zoals worsten, saucijzen, burgers en vleeswaren, maken we met mengsels zonder schadelijke e-nummers of kunstmatige toevoegingen. We gebruiken alleen natuurlijke kruiden zoals kardemom, paprikapoeder, gember, en we zouten met keltisch zeezout.

    Nitrietzout zit alleen met minimale gehaltes in de gedroogde producten; salami’s en droge worsten. Dit is om te voorkomen dat de botulisme bacterie zich ontwikkelt als het product per ongeluk op een verkeerde manier bewaard wordt.

    Alle kruiden in onze producten zijn van biologische herkomst. En al onze producten zijn glutenvrij.