Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Lubosch Land
    Ransdalerstraat 28
    6312AH
    Ransdaal ()

    06 – 18193688

    Openingstijden boerderijwinkel
    dinsdag 11.00 – 16.00 uur

    woensdag 9.00 – 16.00 uur
    donderdag 9.00 – 16.00 uur
    vrijdag 9.00 – 16.00 uur
    zaterdag 11.00 – 16.00 uur


    ga naar de website

    Algemeen: Wij zijn Lubosch Land, een project om te komen tot een natuurinclusief agrarisch familiebedrijf, gevestigd in Ransdaal, Zuid-Limburg. Medio 2021 zijn we gestart met de eerste diverse activiteiten van onze gemengde onderneming. Zo zijn we begonnen met de aanleg van een voedselbos en een permacultuur tuinderij. Verder is er op ons erf de Lubosch Land boerderijwinkel met biologische en streekproducten. Daarnaast zijn we gestart met het verhuren we onze educatie-/vergaderruimte in de recent gerenoveerde, voormalige koeienstal. Samen met ons team streven wij ernaar een bezoek aan onze boerderij niet alleen leuk, maar ook lekker en leerzaam te maken. Een heel nieuw avontuur voor onze familie. Maar niet alleen voor ons, ook voor jullie! Kom vooral een keertje langs als je nieuwsgierig bent geworden.

    Producten: Op Lubosch Land zijn we met diverse activiteiten bezig die allemaal met elkaar verbonden zijn. We bieden ruimte aan ontmoeten en experimenteren met diverse natuurinclusieve landbouwmethodes. We zijn in 2021 begonnen met de aanleg van het voedselbos en de opening van de boerderijwinkel.

    Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.

    Aanvullend: Op de website onder het kopje beleef Lubosch Land zijn er allerlei leuke opties die je kan boeken bij Lubosch Land waaronder een rondleiding door de productieruimte of bijvoorbeeld het huren van een ruimte of het geven van een kinderfeestje.