Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Oogst Leiden
    Hogewoerd 8a
    2311HM
    Leiden ()

    06 1596 1800

    Hogewoerd 8a, 2311 HM Leiden
    joost@oogst.shop
    0613386755
    ma - zo 06:00 - 22:00


    ga naar de website

    Algemeen: Wij brengen de transitie naar een gezond voedselsysteem in beweging met een nieuw winkelconcept waarmee bewuste consumenten gemakkelijk toegang krijgen tot de beste lokale producten en de verhalen daarachter. Natuurinclusieve boeren ontvangen een goede prijs waardoor zij kunnen investeren in duurzame werkwijzen.
    Oogst is meer dan een buurtsuper. Het is dé plek voor de duurzame consument en lokale boer waarbij versheid, smaak en natuurinclusieve landbouw methodes voorop staan. Ons streven? Oogst op meerdere plekken zodat de boeren en mensen in dorp of stad elkaar weer kennen en ontmoeten.

    Producten: Rechtstreeks van het land, zó op jouw bord. Bij Oogst vind je een divers assortiment aan verse seizoensproducten van boeren uit de buurt. Onze schappen liggen dus vol met de lekkerste groenten, fruit, zuivel en vlees van dichtbij. Daarnaast vind je er ook ambachtelijke streekproducten zoals brood, pasta, honing en wijn. Alles dus voor een lekkere maaltijd, een borrel met vrienden of voor een lokaal kadootje. Al onze producten én de boeren ondergaan vooraf een nauwkeurige selectie. Want wat je ook in onze winkel vindt, alles is met oog voor de natuur gegroeid.