Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Boer in Natuur
    Erenakkerstraat 4
    5406VN
    Uden ()

    +31 6 20 28 77 07

    Algemeen: Een boerderij mag je het eigenlijk niet noemen, het is meer. Het is ook een natuurgebied, een proefboerderij voor vernieuwende landbouw in de vorm van voedselbossen, en een plaats waar dieren het goed hebben. Uit zo’n gezonde omgeving komt gezond en gevarieerd voedsel waarmee we je graag laten kennis maken. Bestellen is simpel, en wij brengen je producten naar een afhaalpunt bij jou in de buurt..

    Producten: Er is muesli,granen, vlees, zuivel en fruit te koop,

    Aanvullend: Door middel van een wandeling over de boerderij en door een stukje voedselbos laat boer Wilco graag zien wat voor boerderij BoerInNatuur is en waar we mee bezig zijn. We nodigen iedereen uit Uden en omgeving uit om kennis te maken met ons, onze dieren, bomen, planten en producten.
    Aansluitend aan de rondleiding is er de mogelijkheid iets te proeven en wat van onze lekkere schapenkaasjes, zuivel of vlees mee te nemen voor thuis.

    Aanmelden graag via de mail: wilco@boer-in-natuur.nl
    Ervaar BoerInNatuur
    Er is altijd veel werk te doen op de boerderij en in het voedselbos. Vooral in de eerste jaren, waar we nu in zitten, betekent dit veel werk wat betreft de aanplant van de bomen en struiken en de verzorging zodat ze een goede start krijgen. Ook hebben we vaak speciale ontwerpen nodig, zoals voor het mobiele kippenhok. Maar de oogst en de inkomsten komen pas jaren later, daarom zijn we blij dat er mensen zijn die ons regelmatig willen komen helpen. Wij zijn ook aangemeld bij Wwoof Netherlands, een organisatie die vrijwilligers en biologische boeren bij elkaar brengt. Je helpt een paar uur per dag mee op het land en de boerderij en in ruil daarvoor krijg je kost en inwoning in een prachtige bosrijke omgeving en leren wij je alles wat je wilt weten over biologisch boeren en agroforestry.