Bezig met laden...
  • Regeneratieve Landbouw
    Tuinderij het groene leven
    Genieweg 50
    1981LN
    Velsen Zuid ()

    Joeri: 06-24583036 Bram: 06-40775911


    Onze vaste oogstmomenten zijn maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 en zondag van 10.00 tot 13.00.


    ga naar de website

    Algemeen: Bij tuinderij het groene leven willen zij jou dichter bij de natuur brengen en laten ervaren hoe groente en fruit door de seizoenen heen groeit en bloeit.
    Samen willen zij van de tuinderij een groene, fijne plek maken waar biodiversiteit en het telen van groente hand in hand gaan.
    De kern is het kweken van groente en klein fruit. Daarnaast is de tuin ook de inspiratiebron voor catering, hovenierswerk en in de toekomst workshops.

    Producten: Je krijgt alle seizoenen mee en proeft de kwaliteit van lokale groente. Het seizoen loopt ongeveer van half april t/m december. We verwachten ongeveer 35 oogstweken per jaar.
    Als deelnemer krijg je een aandeel in de oogst. Je kunt afhankelijk van het seizoen 3 tot 10 verschillende groente per week oogsten. Met een oogstaandeel deel je mee in het landbouwrisico. Soms oogst je wat minder, maar hier staat tegenover dat je in tijden van overvloed ook extra oogst.

    Je oogst onder begeleiding van ons. Voorkennis is niet nodig.
    Je bepaalt zelf met hoeveel gezinsleden je deelneemt. De kosten bedragen €335,- per persoon voor het jaar 2023. Nog geen €10,- per week dus voor superverse, lokale en gezonde groente. Voor kinderen is er een leeftijdsafhankelijke korting. Wordt je later in het jaar lid, dan krijg je van ons een korting op de seizoensprijs.