Bezig met laden...
 • Boer
  Beleef de Koe
  Westerseweg 23
  9785TD
  Groningen (Groningen)

  050-3015411

  Soort bedrijf: Biologische educatieboerderij

  Algemeen: Ons melkveebedrijf bestaat uit 130 koeien die dagelijks gemolken worden. Naast de verzorging van onze dieren, willen wij u graag de mogelijkheid geven om de koe te beleven.

  Wij verzorgen educatieve lessen aan basisschoolklassen en voortgezet onderwijs. Kinderen leren hier met hoofd, hart en handen. Leren is doen!

  Daarnaast worden er praktijklessen gegeven aan de leerlingen van het Terra MBO Groningen en geven wij rondleidingen aan verschillende groepen, variërend van een bedrijf tot een seniorengroep.

  Kortom: op ons bedrijf is het goed vertoeven voor zowel mens als dier. Wij liggen circa vijf kilometer van de binnenstad van Groningen. Heerlijk om op de fiets eens langs te komen en de koe te beleven!

  Producten: Biologische melk, yoghurt en vlees

  Aanvullend: Op zoek naar een manier om je te onthaasten? Een workshop koe-knuffelen kan je heerlijk doen ontspannen. Dit komt onder andere door de warme vacht van 39°C van de koe en zijn rustige ademhaling.

  Voor zowel zakelijk als privébijeenkomsten bieden wij voor max. 30 personen een bijzondere ontmoetingsruimte op een unieke locatie. Vanwege het uitzicht op de koeien geeft het een rustgevende sfeer, voor de (soms gestreste) vergaderingen.

meer "Boer" in de provincie Groningen terug naar overzicht