Bezig met laden...
 • Afhaalpunt
  Tuinderij de Groene Steen - Afhaalpunt
  Kanaalweg 91
  Utrecht (Utrecht)

  Algemeen: Tuinderij de Groene Steen produceert bijna het hele jaar door verse en lokale groenten, bloemen en kruiden. De tuin is gelegen aan de Universiteitsweg in De Bilt op boerderij Nieuw Bureveld.

  Gedurende het seizoen telen wij meer dan 40 soorten groenten voor o.a. groenteabonnementen. Daarnaast nog bloemen in de bloemenpluktuin en vele soorten keukenkruiden. Op de tuinderij staat ook een bijenstal en er is een eetbaar bos strook met fruit en notenbomen.

  We werken met een systeem van wisselteelt op vaste bedden, vaste mest en compost. De tuinderij werkt zonder bestrijdingsmiddelen en we gebruiken biologisch zaad en plantgoed. De afzet houden we zo dicht mogelijk bij huis, minder dan 15 km van de tuinderij.

  Producten: Een groenteabonnement is elke week een kistje gevuld met minimaal 5 verschillende groenten van het seizoen, genoeg voor 3 à 4 dagen van de week. Alle groenten komen van eigen tuinderij in de Bilt. Er is keuze uit een een-persoonspakket, twee-persoonspakket of familiepakket. Een groentepakket is leverbaar in het seizoen, vanaf half april tot eind november.

meer "Afhaalpunt" in de provincie Utrecht terug naar overzicht