Bezig met laden...
 • Boer
  Eikemaheert
  Stedumerweg 28
  9919 TE
  Loppersum (Groningen)

  0596-551214

  Er is geen winkel. De boerderijverkoop van kip is eens per maand op zaterdag, alleen op bestelling. Bloemen zijn de hele zomer te bestellen en kunnen dan worden afgehaald. Als je interesse hebt: stuur een mail naar eikemaheert@gmail.com. Of kijk op de website, waar je je ook kunt abonneren op de nieuwsbrief.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Biologisch gemengd landbouwbedrijf

  Algemeen: Biologische boerderij met vleeskippen, fruit, akkerbouw en zomerbloemen. Op 30 hectare boeren Piet Glas en Angela Rijnen is samenwerking met de natuur. Zij besteden veel aandacht aan beplanting en begroeiing voor vlinders, insecten en vogels.

  Producten: Een keer per maand (hele) kippen op bestelling. Dan is de huisverkoop open en kun je ook andere producten krijgen: droogerwtjes (het Wonder van Scheemda), honing, appelsap en van september- april biologische aardappels, appels (Alkmene en Santana en vanaf november de heerlijke Natyra) en groenten van een collega-bioboer uit de buurt. In de zomer zijn biobloemen in een stalletje aan de weg verkrijgbaar en ook op bestelling. Vanaf juni komen er bessen (zwarte, rode, kruis) en frambozen.

  Verpakkingsvrij: Onze kip is vanwege hygiëne verpakt in plastic. Appelsap is in een 3-literverpakking van karton met een vacuümzak plus tapje (daardoor lang houdbaar). de rest van de producten gaan zonder verpakking of desgewenst in een papieren zakje.

meer "Boer" in de provincie Groningen terug naar overzicht