Bezig met laden...
 • Winkel
  Ekoplaza Enschede
  De Heurne 59
  7511 GS
  Enschede (Overijssel)

  053-4779576

  maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 19:00 uur.
  zaterdag van 8:30 tot 18:00 uur.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Detailhandel Natuurvoeding en natuurlijke Drogisterij artikelen

  Algemeen: Wij verkopen Natuurvoedingsproducten en zijn 100% bio gecertificeerd. daar naast hebben we een uitbreid assortiment aan natuur cosmetica, vitamine e.d. en homeopathie. Naast onze centrale inkoop werken we samen met verschillende lokale bedrijven en zorg instellingen. De restanten worden dagelijks opgehaald door de Wonne dit is een organisatie die mensen tijdelijke opvang bieden. https://dewonne.wordpress.com/de-wonne-in-kort-bestek/.

  Producten: Naast onze centrale inkoop van biologische en/of biologische dynamische geteelde producten kopen wij het beschikbare aanbod van verschillende biologische tuinders uit de regio. een van deze bedrijven is ook een zorg boerderij.

  Aanvullend: Wij hebben ook een eetgelegenheid waar we vooral daghappen en highteas verzorgen. ook hier hebben we een 100% biologische horeca licentie. zie https://www.facebook.com/ProefPuurPlaza/

  Verpakkingsvrij: We zoeken voortdurend naar mogelijkheden voor het verminderen van afval en verpakkingen. Ekoplaza heeft als eerste ter wereld een verpakkingsvrije proefwinkel in Amsterdam geopend. de resultaten hier van worden in de landelijke winkels verwerkt.

meer "Winkel" in de provincie Overijssel terug naar overzicht