Bezig met laden...
 • Cateraar
  Kookstudio Flang in de Pan
  Dorpsstraat 25
  8896 JA
  Terschelling Hoorn (Friesland)

  06 53399424

  Het hele jaar door bieden we een programma met activiteiten waarop u zich kunt inschrijven. Daarnaast verzorgen we ook workshops, proeverijen en catering op maat exclusief voor uw bedrijf, gezin, familie of vriendengroep.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Culinaire excursies op Terschelling

  Algemeen: Flang verzorgt culinaire excursies, een lokaal diner, (later dit jaar weer) kookworkshops en catering met pure Terschellinger producten. Hij neemt u mee de natuur in om uw eigen ingrediënten te verzamelen, zoals schelpen van het wad, zeekraal en zeewier en paddenstoelen. Hij bereidt die daarna tot een heerlijke proeverij of maaltijd. Hij kan ook als kok aan huis bij u een diner verzorgen of voor bruiloften en partijen Terschellinger catering verzorgen. Hij gebruikt rundvlees van eilander koeien, Terschellinger lamsvlees, eitjes en kazen van de lokale boeren en Noordzeegarnalen. Groenten en kruiden komen uit zijn moestuin.

  Producten: Bij al onze maaltijden en proeverijen gebruiken we lokale, eerlijke, wild geplukte, biologische, pure en onbespoten producten van Terschelling.

  Aanvullend: We bieden cadeaubonnen voor al onze activiteiten. We hebben daarnaast een B&B De Postoari, waar u in een van onze 4 luxe kamers kunt overnachten.

meer "Cateraar" in de provincie Friesland terug naar overzicht