Bezig met laden...
 • Winkel
  Jan Steenbergen Biologisch kwaliteitsvlees - BioBoer en Slagerij, Ansen
  Dwingelerweg 11
  7964 KJ
  Ansen (Drenthe)

  06 27979775

  maandag: 09:00–18:00
  dinsdag: 09:00–18:00
  woensdag: 09:00–18:00
  donderdag: 09:00–20:00
  vrijdag: 09:00–20:00
  zaterdag: 09:00–20:00
  zondag: Gesloten


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Biologische boerderij en slagerij - SKAL-gecertificeerd

  Algemeen: Het beste biologisch vlees kopen kan bij Jan Steenbergen uit Ansen (Drenthe). Wij verkopen Wagyu en luxe runderrasen -rundvlees en Berkshire en luxe varkenrassen -varkensvlees van onze kleinschalige eigen boerderij. Wij zijn volledig biologisch - SKAL-gecertificeerd. Zo maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen, hormonen en (preventieve) antibiotica. De dieren worden op eigen boerderij geboren en grootgebracht met voer van eigen land. Daarbij blijven de kalveren bij de koe tezamen in een grote kudde. De dieren worden pas op latere leeftijd geslacht. Dit gebeurt bij een kleinschalige en nabij gelegen slagerij. Daarnaast is er biologische kip verkrijgbaar in onze boerderijwinkel.

  Het rund en varkensvlees vlees is geschikt voor elke dagelijkse tot feestelijke eetgelegenheid, van barbecue tot heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ons vlees bieden wij onder andere aan in onze boerderijwinkel, webshop (ekovleesbestellen.nl) en foodtruck. Daarnaast is ons bedrijf altijd toegankelijk voor bezoekers, doen wij regelmatig mee aan open dagen van Bionext en zijn wij initiatiefnemer van het Woldervarken - adopteer een varkentje (https://www.hetwoldervarken.nl/).

  Producten:
  - Wagyu rundvlees
  - Luxe-ras rundvlees
  - Berkshire varkensvlees
  - Luxe-ras varkensvlees
  - Kip (Polderhoen)

  Aanvullend: Wwoof-plek

  Verpakkingsvrij: Onze producten worden verpakt met de beste verpakkingsmaterialen, zodat het vlees zo lang mogelijk houdbaar is - om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn. Het is mogelijk om eigen verpakkingen te gebruiken om het vlees in te laten verpakken of om het zelf in te pakken.

meer "Winkel" in de provincie Drenthe terug naar overzicht