Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  de Maolderij
  Annerweg 35
  9467 PB
  Anloo (Drenthe)

  Algemeen: Drentse kwaliteitsproducten met als motto;
  WEET WAT JE EET.

  De naam `De Maolderij` is afkomstig van de vroeger gevestigde korenmalerij in het pand aan de Annerweg 35 te Anloo, welke eigendom was van de coöperatie.

  De Maolderij bied u kwaliteitsproducten welke afkomstig zijn van de Drentse bodem, waaronder diverse soorten vlees. U vind hier o.a. rundvlees in zeer uitgebreide vorm van het Drents weidevlees (Limousin en Pimontese) en van Het Drentse Landschap (Limousin en Hooglander), maar ook voor het lamsvlees van Het Drentse Landschap kunt u bij ons terecht. Verder bieden wij u ook o.a. varkensvlees, kip, salades en natuurlijk onze droge worsten.

  Uiteraard kunt u uw speciale wensen kenbaar maken zodat uw bestelling op de gewenste dag voor uw klaar staat.

  Vanaf 2012 is onze winkel uitgebreid met o.a. kadoartikelen en woonaccessoires. Dus ook voor een kado groot of klein kunt u bij ons terecht. Diverse kadomanden in allerlei prijsklassen staan klaar of worden naar uw wens samengesteld en leuk verpakt. Een kadobon (vanaf € 5.00) is altijd leuk om te geven en om te krijgen.

  Wat bieden we u nog meer? Diverse soorten jams, honing, sappen en siropen. Ook vind u bij ons drentse wijnen en diverse soorten bieren, kaas, zuivel diverse soorten brood-, pannekoekmeel, snoep, koek en chocola.

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Drenthe terug naar overzicht