Bezig met laden...
 • Winkel
  Quinoa Holland
  Borneostraat 100-3
  1094 CR
  Amsterdam (Noord-Holland)

  627031717

  Wij leveren het gehele jaar quinoa.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Duurzame quinoa boerderij

  Algemeen: Quinoa Holland is een familiebedrijf dat als enige bedrijf in Nederland de teelt, verkoop en levering van duurzame Nederlandse quinoa in eigen beheer heeft. Op de boerderij in Flevoland wordt al ruim 40 jaar aardappelen, granen, uien, tulpen geteeld en sinds 2015 op grote schaal Nederlandse quinoa. De quinoa is onbewerkt en volledig natuurlijk, zonder toegevoegde stoffen.

  Doordat de quinoa in Nederland wordt geteeld, is het veel duurzamer dan geïmporteerde producten. Quinoa Holland doen de teelt, het verpakken, de verkoop en het leveren allemaal zelf, hierdoor zijn biedt Quinoa Holland scherpste prijs. Daarnaast maakt het de keten volledig transparant, zodat u exact weet waar het product vandaan komt en hoe het geteeld is.

  De missie is om lokaal, gezond en eerlijk geteelde quinoa voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

  Producten: Quinoa Holland verkoopt Nederlandse quinoa in diverse verpakkingen zoals 750 gram, 5 kilo en 9 kilo direct aan consumenten. Ook wordt veel quinoa in grootverpakking geleverd aan horecabedrijven.

  Verpakkingsvrij: Quinoa Holland levert quinoa standaard in een geweven zak. Veel consumenten hergebruiken deze zak voor opnieuw quinoa of andere producten. Ook kunnen consumenten de quinoa zelf in Amsterdam ophalen en dat scheelt weer verpakkingsmateriaal (zoals dozen).

meer "Winkel" in de provincie Noord-Holland terug naar overzicht