Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  De Ommuurde Tuin
  Kortenburg 16
  6871ND
  Renkum (Gelderland)

  0651514922

  Van mei tot en met oktober elke woensdag en zaterdag van 10-17:00


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Biologische tuinderij en plantenkwekerij

  Algemeen: De Ommuurde Tuin ligt in de historische moestuin van Willem III. We telen ruim 400 verschillende groenten, kruiden en eetbare bloemen. Van mei t/m oktober is de tuinwinkel tijdens openingstijden op woensdag en zaterdag gevuld met de oogst van het seizoen. Zo gevarieerd dat je altijd wel wat nieuws kunt ontdekken. En ligt het niet in de winkel, vraag er gerust naar! Naast groenten, fruit en kruiden kun je er ook kookboeken, groente- en kruidenplantjes of honing van onze Imker Wim van Grasstek vinden.

  Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de tuin en kun je genieten van lekkere koffie of kruidenthee en van zelfgemaakte baksels met groenten, fruit en kruiden uit de tuin. Een soepje met een snee landbrood of een overheerlijk taartje uit eigen oven. En wil je inspiratie opdoen pak er dan een mooi kookboek bij. Tijdens open dagen zijn er gratis rondleidingen over het bedrijf. Maar ook gezelschappen kunnen bij ons terecht voor een zelfgemaakte lunch of diner.

  Producten: Biologische groenten, fruit en kruiden
  Biologische groente- en kruidenplanten
  Catering met eigen producten

  Aanvullend: Op ons bedrijf helpen vrijwilligers mee en zijn ook zorgplekken. Je kunt bij ons terecht voor familiedagen, feestjes, kookworkshops en rondleidingen. Je kunt ook oogstaandeelhouder worden door je aan te melden aan onze wekelijkse, verse en diverse groentepakketten.

  Verpakkingsvrij: Onze groenten en fruit komen onverpakt uit de tuin.

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Gelderland terug naar overzicht