Bezig met laden...
 • Winkel
  Kaasboerderij Noorderlicht
  Gorissenweg 1 1
  4225 ST
  Noordeloos (Zuid-Holland)

  0183511379

  KAASVERKOOP IEDERE VRIJDAGMIDDAG VAN 13:15 TOT 18:00 UUR VANAF DE BOERDERIJ


  ga naar de website

  Soort bedrijf: biologisch-dynamische kaasboerderij

  Algemeen: De Blaarkop koeien grazen zoveel mogelijk (8 - 10 maanden per jaar) in kruidenrijke graslanden waarvan we Wilde Weide Demeter kazen maken. 1/3 van het land is specifiek ingericht als broedgelegenheid voor weidevogels. Voor de koeien en het klimaat planten we elk jaar bomen aan. Er loopt een wandelroute door het land. Op vrijdagmiddag is er huisverkoop. De hele week is er langs de wandelroute een zelfbedieningswinkel van SymBIOse met producten van bio boeren uit Noordeloos.

  Producten: Op zaterdagmorgen is er bediening in de SymBIOse zelfbedieningswinkel. Producten die er liggen zijn Wilde Weide Demeter kazen, EKO ossenvlees uit de uiterwaarden van de Lek bij Vianen, EKO lamsvlees, honing, diverse EKO sappen, EKO en Demeter graseieren en volgens biologische richtlijnen geproduceerde groenten en wijn.

  Aanvullend: Groente kwekerij Gewoon Anderz is een zorgboerderij. Boerderij Noorderlicht heeft een ontvangstruimte en is open voor bezoek. De boerderij is in 2008 gebouwd in organische stijl.

meer "Winkel" in de provincie Zuid-Holland terug naar overzicht