Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  Landwinkel Valenkamp
  Kruisstraat 58
  5249 PA
  Rosmalen (Noord-Brabant)

  Gehele jaar door Dinsdag t/Vrijdag van 10:00 t/m 17:30 Zaterdag van 09:30 t/m 17:00 en Mei t/m Sept zondag van 11:30 t/m 17:00, Maandag gesloten.
  Kijk website voor afwijkende openingstijden. Openingstijden blotevoetenpad gelijk aan winkel tijden. Groepen kan anders in overleg.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Winkel met AGF, natuurvlees, boerezuivel, terras, blotevoetenpad

  Algemeen: Een leuke nieuwe Landwinkel is die van Harmen en Kim Valenkamp in Rosmalen. De locatie zelf is al een bezoekje waard, lopend of met de fiets. En op de boerderij van Harmen en Kim komt veel moois samen: haar gastvrijheid, zijn kennis van tuinontwerp en -aanleg en natuurlijk veel verse en eerlijke boerendelicatessen die je in een Landwinkel graag tegenkomt en wilt proeven.

  Producten: Veel streekproducten, honing van eigen bijen, scharreleieren van eigen kippen, groentes en fruit uit eigen moestuin, vlees van vleesboerderij en eigen lammeren en varkens, zuivel, kaas, brood, speciaal bieren, thee, zeep, asperges, meubels van robuust hout uit eigen werkplaats.

  Aanvullend: Cadeaupaketten, kinderfeestjes, ook uw verjaardag hier vieren? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

  Verpakkingsvrij: Ja dat kan, steeds meer en meer weten wij verschillende verpakkingen te kunnen vervangen voor eigen doosjes, zakjes of anders.

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Noord-Brabant terug naar overzicht