Bezig met laden...
 • Cateraar
  Catering Lokaal
  Symfonielaan 1
  3438 EW
  Nieuwegein (Utrecht)

  085 273 7900

  Algemeen: Wat je van dichtbij haalt is lekkerder!
  Daar zijn wij van overtuigd. Wij speuren daarom voor elk evenement samen met onze kok de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. Of het nu voor een congres, bedrijfsfeest, galadiner, beurs of ander evenement betreft. Wij vinden altijd de juiste leveranciers met de beste producten.
  Want waarom de lekkernijen van ver halen als er zoveel geweldigs in de buurt te vinden is? Catering Lokaal brengt deze leveranciers samen voor jouw evenement. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, het telkens weer perfectioneren en het tot een specialiteit verheffen. Met liefde gemaakt met enkel kakelverse producten; echte ambacht noemen we dat. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt… en dat proef je!


  Dat doen we niet alleen bij organisaties of externe locaties, maar ook op onze eigen evenementenlocatie De Woonindustrie. Een prachtige locatie in Midden-Nederland met o.a. 1 plenaire zaal (1.400 m2), minimaal 15 subzalen (van 10 tot 200 personen) en 1.200 gratis parkeerplaatsen. Kijk snel hier verder voor meer informatie of een sfeerimpressie.

meer "Cateraar" in de provincie Utrecht terug naar overzicht