Bezig met laden...
 • Winkel
  Biologische Tuinderij "de Waog"
  Dijk 2
  6086 AM
  Neer (Limburg)

  +31(0)77-4629009

  Op vrijdagen (17 tot 20u) en zaterdagen (9 tot 16u) kun je terecht in onze winkel op de tuinderij


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Biologische Tuinderij met uitgebreide Boerderijwinkel

  Algemeen: Onze boerderijwinkel

  Op vrijdagen (17 tot 20u) en zaterdagen (9 tot 16u) kun je terecht in onze winkel op de tuinderij voor een zéér breed assortiment biologische verswaren.
  Naast de zelf geteelde aardappelen en groenten worden er producten aangeboden die we zoveel als mogelijk betrekken van biologische bedrijven uit de eigen regio.


  Aanvulling tot een compleet assortiment gebeurt door de biologische versgroothandel.
  Buiten het seizoen beschikken we zo over importproducten zodat we het jaarrond vrijwel alle groenten vers kunnen aanbieden.

  Het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid met een volledig pakket biologische Kruidenierswaren. Omdat we bezig zijn onze winkel totaal te vernieuwen vindt de verkoop van alle droogwaren nu nog plaats vanuit ons magazijn. Interessant kan het zijn om grootverpakkingen af te nemen; er geldt dan een korting van liefst 10% op de meeste artikelen.
  Voor een totaaloverzicht van ons aanbod kun je de catalogus opvragen of via de knop onze virtuele winkel te bezoeken.
  Daarnaast wordt er wekelijks een bestellijst gemaakt waarop - naast alle weekaanbiedingen - het actuele aanbod van Aardappelen, Groenten en Fruit te vinden is.

  Bestelling afhalen: Voor bezoekers van onze Boerderijwinkel bestaat de mogelijkheid vooraf een complete bestelling op te geven die dan tijdens de openingstijden afgehaald kan worden in de winkel.
  Ook het opgeven van een vaste bestelling voor bijv. speciale zuivel- en/of broodproducten is mogelijk. Op die manier mag je er op rekenen dat alle gewenste artikelen - ook al zouden we erin uitverkocht raken - voor je gereserveerd worden.
  Bij het afhalen van de bestelling kunnen er natuurlijk nog andere boodschappen gedaan worden die via ons kassa-systeem automatisch toegevoegd worden aan de eerder opgegeven bestelling.

  Ook als je nog géén aanmelding hebt verstuurd kun je alvast een kijkje nemen in de virtuele winkel via de knop "bestellen" en te kiezen voor "Demo".

  Sluitingstijd Webwinkel:
  Bestellingen of wijzigingen in vaste bestellingen kunnen doorgegeven worden tot donderdag 12u.
  Als bestellingen ons later bereiken kunnen we niet garanderen dat met name de kort houdbare producten zoals brood en zuivel nog leverbaar zullen zijn!

  Betalingen:
  In onze Boerderijwinkel kan niet gepind worden!
  Wél is er de mogelijkheid om betalingen via automatische Incasso te laten verlopen.
  Machtigingsformulieren hiertoe zijn in de winkel beschikbaar.
  Natuurlijk kunnen betalingen ook contant gedaan worden.

meer "Winkel" in de provincie Limburg terug naar overzicht