Bezig met laden...
 • Restaurant
  Herenboeren Wilhelminapark
  Kampspoor
  5283
  Boxtel (Noord-Brabant)

  06 36329896

  Algemeen: We hebben een boerderij opgezet die maximaal 200 huishoudens van eigen eten kan voorzien. Gezond en lekker voedsel tegen een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt.

  We richtten in februari 2016 een voedselcoöperatie op, met onze leden. Uit de leden is een bestuur gekozen dat de dagelijkse zaken beheert. Tenminste een keer per jaar is er een ledenvergadering waarin de leden meebeslissen over de veehouderij, het jaarlijkse teeltplan en wat er verder aan activiteiten wordt georganiseerd.

  Onze boer werkt in dienst van de coöperatie. Hij zet zijn kennis en ervaring in om het werk op het land te verrichten en de dieren te verzorgen. De leden van de coöperatie kúnnen meewerken op de boerderij, maar dat hoeft niet. We zijn per slot van rekening herenboeren.

  Voor de opzet van onze boerderij zijn 200 deelnemende huishoudens nodig; 500 personen inclusief kinderen. Dit zijn eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens, en gezinnen met kinderen. Iedereen die gezond en eerlijk voedsel belangrijk vindt, is welkom.

meer "Restaurant" in de provincie Noord-Brabant terug naar overzicht