Bezig met laden...
 • Cooperatie
  Voedselcoöperatie Ús Iten
  Aesgewei 21
  8647 SH
  Sibrandabuorren (Friesland)

  06 - 417 156 45

  Je kan je bestelling plaatsen via onze webshop tussen zondag 10.00 uur en woensdag 22.00 uur. Op de eerstvolgende zaterdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur haal je de producten op bij ons vaste ophaalpunt in Sibrandabuorren (5 km ten Noordoosten van Sneek). 


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Webshop en afhaalpunt lokale producten aangevuld met Bio-groothandel

  Algemeen: De voedselcoöperatie is een coöperatieve vereniging van consumenten met als doel om gezamenlijk biologisch voedsel in te kopen. Bij voorkeur lokaal en als het lokaal niet beschikbaar is kopen we het gezamenlijk in bij de Biologische groothandel. Daarmee biedt Ús Iten een vervanging van de supermarkt met zoveel mogelijk lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel.

  Producten: In de webshop vind je een breed assortiment verse en houdbare, waar mogelijk lokale, duurzame producten. 

  Aanvullend: De voedselcoöperatie is gesitueerd bij CSA Permacultuur-tuinderij Ús Hôf waar leden van de CSA groenten en fruit kunnen oogsten. Ús Hôf is ook een plek waar toekomstige tuinders stage kunnen lopen.

  Verpakkingsvrij: Leden van Ús Iten kunnen zelf initiatief nemen. Ook voor inkopen van grote hoeveelheden die verpakkingsvrij kunnen worden aangeboden. Dat gebeurt al veel voor groenten en fruit.