Bezig met laden...
 • Winkel
  Tuinderij De Guit
  Bleijendijk 1A
  5261 NL
  Vught (Noord-Brabant)

  073-6571814

  Openingstijden winkel:
  Zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur
  groentepakketten iedere woensdag na aanmelding


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Winkel en Tuinderij

  Algemeen: Op Tuinderij de Guit worden bio-dynamische groenten geteeld. die worden verkocht via de winkel op het bedrijf en via groentepakketten in de hele regio.
  •onze groenten zijn krakend vers, smaakvol en gezond.
  •je eet van het seizoen, gezond voor jou en voor de aarde
  •de groenten zijn met liefde en aandacht geteeld.
  Gewoon goede groenten van goede grond! Wordt abonnee en ontvang elke woensdag een tas verse seizoensgroenten. De pakketten kunnen worden afgehaald in Vught, Den Bosch, Maaspoort, Empel, Rosmalen, Berlicum, Udenhout, Oisterwijk, Helvoirt, Berkel Enschot.

  Of bezoek zaterdags onze winkel. We hebben we een compleet assortiment aan verse groente, fruit, zuivel en vlees.

  Producten:
  De winkel van Tuinderij de Guit ligt iedere zaterdag vol met verse groenten en fruit. Veel is diezelfde ochtend nog geoogst, de dauw ligt er nog op! Aangevuld met groenten en fruit die niet verbouwd worden is dit een volwaardige groentezaak met een compleet assortiment.

  Verder is er alles voor de dagelijkse boodschappen zoals sappen, koffie, koek, wijnen, broodbeleg, granen en peulvruchten. Vroeg in de ochtend wordt er ook vers brood geleverd, er is volop keuze van De Consequente Biobakker uit Ahaus.
  Verder zijn er verse eieren, zuivel en vlees uit de diepvries. Je kunt ook met pinpas betalen.

  Aanvullend: De Guit biedt een werkplek voor jongeren met een bijzondere zorgvraag. Hun persoonlijke ontwikkeling staat daarin centraal. De jongeren kunnen zich ontwikkelen in hun eigen tempo en zinvol werk doen in een kleine groep, max. 6 personen. Er zijn op dit moment enkele plaatsen vrij. Mocht u belangstelling hebben neem dan contact op de Guit of bel direct met de begeleider Matthijs van der Ham 06-47001091

  Verpakkingsvrij: alle groenten worden zonder verpakking aangeboden.

meer "Winkel" in de provincie Noord-Brabant terug naar overzicht