Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  De Landyn
  Spieringweg 1228
  2136 LR
  Zwaanshoek (Noord-Holland)

  0252 522 142

  maandag: Gesloten
  dinsdag: Gesloten
  woensdag: 12:00–17:00
  donderdag: 12:00–17:00
  vrijdag: 12:00–17:00
  zaterdag: 10:00–17:00
  zondag: Gesloten


  ga naar de website

  Soort bedrijf: biologisch tuinbouwbedrijf met boerderijwinkel en zorgboerderij

  Algemeen: We telen veel soorten seizoensgroenten en -kruiden op de Landyn.
  Al deze producten verkopen we in onze boerderijwinkel.

  Het seizoen wordt iets uitgebreid met het telen in koude kassen. Deze kassen worden niet verwarmd. Het seizoen wordt daardoor wel verlengd; een vervroeging in het voorjaar en een verlating in het najaar. Een deel van de groenten wordt in de winter opgeslagen in de schuur.

  Wij zijn daarnaast ook een zorgboerderij en onze medewerkers werken allemaal mee in het bedrijf: op het land en in de kas en in en rond de winkel.

  Onze boerderijwinkel is geopend van woensdag t/m zaterdag.
  Woensdag t/m vrijdag van 12.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

  De tuin en kas kan bezocht worden en we hebben diverse plekken op de tuin waar je kunt zitten, met een kop koffie/thee of fris en huisgemaakte lekkernij.

  Producten: In onze boerderijwinkel verkopen we eigen geteelde groenten en kruiden, biologische groenten en fruit uit de buurt, en een ruim assortiment ingekochte biologische levensmiddelen. Dit varieert van basisproducten zoals pasta, rijst, quinoa en muesli, tot vruchtensappen en wijnen. Daarbij hebben we ook diverse streekproducten zoals honing van onze eigen imker, boerderij-kaas (geiten- en koeienkaas) uit de Haarlemmermeer., noten en huisgemaakte jam en afhankelijk van het seizoen ook huisgemaakte chutneys.

  Aanvullend: We zijn als zorgboerderij aangesloten bij Landzijde, het overkoepelend orgaan voor zorgboerderijen in Noord-Holland. Hierdoor kunnen zodat mensen die ondersteuning zoeken bij hun dagbesteding in Noord-Holland makkelijker een zorgboerderij vinden in zijn of haar directe woonomgeving. Landzijde ondersteunt de mensen die gebruik maken van de zorgboerderijen en de zorgboerderijen die bij hen zijn aangesloten.

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Noord-Holland terug naar overzicht