Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  De Heerlijkheid van Papendrecht
  Kerkbuurt 56
  3354 XK
  Papendrecht (Zuid-Holland)

  078 644 0599

  maandag: Gesloten
  dinsdag: 09:00–18:00
  woensdag: 09:00–18:00
  donderdag: 09:00–18:00
  vrijdag: 09:00–20:00
  zaterdag: 09:00–17:00
  zondag: Gesloten


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Landwinkel

  Algemeen: De Heerlijkheid van Papendrecht is de overkoepelende naam van het totale bedrijf. Het bedrijf bestaat uit de volgende onderdelen:
  - We hebben een eigen Fruitteeltbedrijf op het terrein. Hier groeit ons eigen fruit. Ons eigen fruit wordt in de winkel verkocht en een deel wordt verwerkt tot bv. jam, sap en saus.
  - In Landwinkel de Heerlijkheid worden de producten uit eigen boomgaard natuurlijk verkocht. Daarnaast verkopen wij (biologisch en regionaal) groenten en fruit, conserveren, cadeautjes e.d.
  - Ponyplus geeft omgangs-/beginners lessen met pony's. Er kunnen ook kinderfeestjes gevierd worden en er vinden diverse activiteiten plaats.
  - Op ons terrein bevind zich een Bierbrouwerij. Het bier wat hier wordt gebrouwen verkopen wij in de Landwinkel. Wilt u meer weten of het bierbrouwen is het mogelijk om een rondleiding te bespreken.
  - Boven de winkel bevind zich onze Ontvangstruimte de Hooizolder. Hier kunt u een kopje koffie pakken. De ruimte is ook te huur voor vergaderingen, feestjes en andere activiteiten.
  - In de boomgaard staat het pand van Stichting BIJ de Heerlijkheid. Hier wordt educatie gegeven over de bijen en insecten. Loop gerust een rondje door de boomgaard om veilig door het kijkraam naar de bijen te kijken. Luister gelijk via uw mobiele telefoon naar onze Heerlijkheid podcast over de bijen.
  - Op het terrein zijn diverse dieren te vinden, onze Mini-kinderboerderij. In de winkel kunt u een voer krijgen om de geiten, konijnen of varkens van wat lekkers te voorzien. Natuurlijk houden alle dieren ook van een aai.
  - Vanaf 1 maart zijn wij geopend om onze hulpboeren een zinvolle dagbesteding te bieden op onze zorgboerderij. In onze fijne natuurlijke omgeving begeleiden wij groepen van maximaal 6 cliënten. Het werken in de natuur en het contact met dieren heeft een positieve invloed op onze cliënten.

  Producten: Ons hoofdproduct is ons eigen fruit. Daarnaast is er een groot assortiment (biologische) groenten en fruit. Een voordeel is dat alles los ligt, dus ook voor kleine huishoudens is het aantrekkelijk.

  Aanvullend: Zorgboerderij, Evenementen, Vergaderruimte, Ontmoetingsruimte

  Verpakkingsvrij: Ja

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Zuid-Holland terug naar overzicht