Bezig met laden...
 • Winkel
  De Oosterwaarde
  Sallandsweg 6
  7431 PX
  Diepenveen (Overijssel)

  Algemeen: Maar de Oosterwaarde uit Diepenveen doet dit al ruim 20 jaar en de groenten zijn ook nog eens van biologisch-dynamische oorsprong. De Oosterwaarde levert haar groenten af op ruim 20 adressen (in Deventer Wijhe, Olst, Heerde, Epe, Twello en Diepenveen) aan zo'n 220 huishoudens. Vers, lokaal, van het seizoen, biologisch-dynamisch en lekker, daar staat de Oosterwaarde voor.

  Wilt u meedelen in de oogst van de Oosterwaarde dan kunt u deelnemer worden van de boerderij. Als deelnemer zegt u toe (wekelijks) een deel van de oogst af te nemen, ongeacht of die groot of kleiner uitvalt. We spreken op de Oosterwaarde dan ook niet van een groentenpakket, maar van een oogstaandeel. De groenten worden op vrijdag bezorgd bij een afhaaladres bij u in de buurt.

  Voor de losse verkoop van onze producten kunt u terecht in onze boerderijwinkel. Vanaf de rand van Deventer bent u er op de fiets in ongeveer 10 à 15 minuten. U kunt fietsen over de IJsseldijk of via Diepenveen. De winkel vindt u op de deel van de oude boerderij.

  U kunt bij ons terecht voor uw wekelijkse groenten, verse eieren en afhankelijk van het seizoen: kruiden, honing en natuurlijk bloemen!

meer "Winkel" in de provincie Overijssel terug naar overzicht