Bezig met laden...
 • Winkel
  De Moestuin Maarschalkerweerd
  Laan van Maarschalkerweerd 2
  3585 LJ
  Utrecht (Utrecht)

  Algemeen: Waar de stad in land overgaat aan de zuidoost kant van Utrecht, meandert de Kromme Rijn en vind je De Moestuin Maarschalkerweerd. Dit is niet zomaar een plek waar groenten en fruit worden geteeld: dit is een uniek project dat met een tuin, de moestuinwinkel en het lunchcafé voorziet in het bieden van dagbesteding en arbeidsintegratie aan mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met Abrona worden via leer- en werktrajecten jongeren met een arbeidshandicap mogelijkheden geboden om te reïntegreren in de arbeidsmarkt.
  Behoud cultuurlandschap
  In De Moestuin worden bijzondere, oude rassen gekweekt en er wordt een uniek stuk cultuurlandschap in Utrecht-Oost behouden. De Moestuin is een biologische tuin met zorg voor de natuur, maar vooral ook voor mensen.
  Winkel, lunchen, feesten en vergaderen
  In de moestuinwinkel vind je bijzondere groentesoorten, kruiden en fruit, het hele jaar zoveel mogelijk vers en direct uit eigen tuin. Daarnaast vind je in de winkel allerlei biologische producten zoals thee, honing, soepen en sap. In het lunchcafé kun je eenvoudig maar lekker eten voor een vriendelijke prijs. Buiten de openingstijden is het lunchcafé ook geschikt voor het ontvangen van groepen. Daar kan je dan vergaderingen organiseren, je verjaardag vieren of een ander feest geven.

  www.moestuinutrecht.nl
  dinsdag t/m vrijdag 10:00-17:00, zaterdag 09:00-17:00 uur

meer "Winkel" in de provincie Utrecht terug naar overzicht