Bezig met laden...
 • Winkel
  Kippenkieft
  Oogstweg 2
  9674 TC
  Winschoten (Groningen)


  Algemeen: In onze winkel verkopen we naast onze kakelverse biologische eieren een uitgebreid assortiment verse en houdbare streekproducten. Veel van deze producten komen van onze collega boeren uit de streek. Het voordeel hiervan is dat de producten vers zijn. Daarnaast kennen we de bedrijven van deze collega boeren goed en weten we dat zij op een eerlijke en verantwoorde manier met hun product omgaan.

  Of het nu gaat om fruit, groente of zuivelproducten; elk product is van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Veel van deze producten hebben het keurmerk Streekproduct. Ook het vlees dat wij verkopen is op een verantwoorde manier geproduceerd. Verder kunt u bij ons ouderwetse producten vinden: Wat dacht u van grauwe erwten. poffert of bloedworst.

  Daarnaast hebben diverse houdbare producten zoals wijnen, sappen en jams. Vaak zijn dit leuke producten om als kado weg te geven. Om dit te verpakken is er een ruime keuze aan mandjes en kistjes.

  Ons assortiment verse producten bestaat o.a. uit:

  Biologische eieren, kippenvlees producten, rundvlees, varkensvlees, metworsten, leverworst, bloedworst, boerenkaas, zuivel, groenten, fruit, aardappelen, honing, jams, wijnen, sappen, advocaat, anthuriums, kadomandjes met streekproducten.

  Een deel van ons assortiment is biologisch.
  Openingstijden:

  donderdag: 13.30 - 18.00u

  vrijdag: 10.00 - 18.00u

  zaterdag: 10.00 - 16.00u

meer "Winkel" in de provincie Groningen terug naar overzicht