Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  Boerderijwinkel Nieuwenhuis
  Smeenholtenweg 2
  7975RC
  Uffelte (Overijssel)

  06 - 203 329 18

  De winkel is op maandag gesloten maar de andere werkdagen geopend van 13:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om, indien noodzakelijk, telefonisch een afwijkende tijd af te spreken.


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Boerderijwinkel

  Algemeen: Wij zijn een familiebedrijf die al 4 generaties lang op deze locatie, de Uffelter Es, boer is. Het gezin bestaat uit Harm en Mathilde en de zonen Roan en Jort. In 2017 hebben we besloten om een andere weg in te slaan met het bedrijf. Na een periode van inspiratie opdoen hebben we besloten om door te gaan met het houden van vee en om daarnaast een boerderijwinkel te starten met eerlijke producten van zoveel mogelijk Drentse bodem, (h)eerlijk eten voor een eerlijke prijs!

  Producten: Bij ons kun je naast ons eigen rundvlees, terecht voor varkensvlees en al je dagelijkse boodschappen, zoals aardappelen, zuivel, eieren, groente, fruit en ijs!
  U kunt bij ons ook terecht voor verschillende pakketten; denk hierbij aan fruitmanden, zuivelpakketten, een gevarieerd pakket. Bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

  Zo van het Drentse land in uw boodschappenmand!

  Wij bieden ook rundvlees-pakketten van 25 kilo aan, dit is vers rundvlees van eigen koeien, rechtstreeks vanaf de slager, die u zelf op uw eigen gewenste manier in kunt pakken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.