Bezig met laden...
 • Boer
  Tuinderij de Veldhof
  Veldhofstraat 54
  7215 SE
  Joppe (Gelderland)

  06 4938 6227

  Soort bedrijf: Tuinderij

  Algemeen: De Veldhof is opgezet volgens de principes van permacultuur. Dat wil zeggen dat ze niet kweken ten koste van de Aarde, maar juist in samenwerking met haar.Als u mee doet ontvangt u wekelijks een pakket met verse groenten. Als abonnementhouder zegt u toe een deel van deze oogst af te nemen. De oogst kan per keer verschillend zijn.

  Producten: Als deelnemer ontvangt u wekelijks een pakket met verse groenten. De tuinders streven ernaar wekelijks minimaal 5 verschillende groenten te produceren. Als deelnemer zegt u toe wekelijks een deel van deze oogst af te nemen. De weekoogst kan soms wat groter en soms wat kleiner uitvallen. De groenten kunnen ieder week op woensdag worden opgehaald op De Veldhof. We bezorgen op die dag ook bij drie afhaalpunten, één in Gorssel, één in Epse en één in Eefde.

  Aanvullend: De deelnemers zijn welkom om mee te helpen op het land: af en toe als er even veel werk is of regelmatig, maar dit is niet verplicht. Jaarlijkse gezamenlijke activiteiten (bijv. oogstfeesten) dragen bij aan het sociale aspect van de tuinderij. Ook nodigen ze u twee keer per jaar uit (deelname is uiteraard niet verplicht) om mee te denken over de zaai-oogstkalender zodat ze zo veel mogelijk kunnen inspelen op uw behoeften.

meer "Boer" in de provincie Gelderland terug naar overzicht