Bezig met laden...
 • Winkel
  Biologische tuinderij 'n Groene Kans
  Groenekanseweg 142
  3737 AJ
  Groenekan (Utrecht)

  0346 - 574 636

  OPEN DAG op 10 juni van 15.00 - 20.00 uur


  ga naar de website

  Soort bedrijf: Biologische Tuinderij

  Algemeen: Al onze producten verkopen we direct aan de 'eindverbruiker'. Bent u dat?

  U kunt op verschillende plaatsen, tijden en manieren aan onze groenten komen:

  Doordacht doordeweeks. Voor mensen die van maandag t/m vrijdag groenten nodig hebben is er onze webwinkel. Wat u in de webwinkel ziet staat nog op het land. Als u het bestelt, gaan wij het voor u oogsten. U kunt uw bestelling op verschillende locaties (Groenekan, De Bilt, Bilthoven, Utrecht) ophalen.

  Spontaan in het weekend. Op zaterdag is onze winkel op de tuin geopend. We oogsten alles wat oogstrijp is en stallen het uit in de schappen van onze schuur. U kunt zich laten inspireren door de aanblik, de geur of het advies van één van de tuinders.

  Verrassing voor wie wil. Sommige mensen laten zich graag verrassen om creatief uitgedaagd te worden. Dit kan met een groentepakket: 100% uit eigen tuin, af te halen op onze tuin.

  Doe-het-zelf. We hebben, naast groenten, ook een klein beetje 'zacht fruit'. Als het rijp is mogen klanten zelf aan de slag met het plukken ervan.

  Aanvullend: Doe-het-zelf. We hebben, naast groenten, ook een klein beetje 'zacht fruit'. Als het rijp is mogen klanten zelf aan de slag met het plukken ervan

meer "Winkel" in de provincie Utrecht terug naar overzicht