Bezig met laden...
 • Winkel
  Biologisch dynamisch landbouwbedrijf de Meander
  Zutphensestraat 296
  6971 JR
  Brummen (Gelderland)


  Algemeen: In de boerderijwinkel op het erf wordt een groot assortiment groenten, aardappelen, fruit, vlees, zuivel, boter, kaas en eieren en aanvullende droogwaren aangeboden.
  Veel groenten van eigen teelt, van collega's in de buurt en van Odin en Udea voor producten uit streken verderop. Droogwaren komen vnl. van Coöperatie De Nieuwe Band.

  Aanbod
  Van o.a. aardbeien tot courgettes, snijbonen, tomaten, komkommers en paprika's in de zomer. Van andijvie en boerenkool tot spruiten en koolraap in de winter. Van raapsteeltjes en winterpostelein tot veldsla in het vroege voorjaar. Het hele jaar door uien , aardappelen en wortels. En wat er nog niet is kon er zo maar eens het komend seizoen wel zijn. Gele stokslabonen of zelfs paarse? Pattison of gele courgettes? Oerbieten of gele bieten of gekleurde snijbiet? Heerlijke bos- en waspeen "Milan" van een nieuwe selectie van Gärtnerei Piluweri uit Zuid-Duitsland? Voortdurend nieuwsgierig op zoek naar nieuwe teelten , smaken en soorten. Wanneer je er oog voor krijgt kun je de seizoenen leren kennen door ze op te eten.

  Openingstijden
  Dinsdag en vrijdag 13:30 - 18:00 uur
  Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur

meer "Winkel" in de provincie Gelderland terug naar overzicht