Bezig met laden...
 • Boerderijwinkel
  Bioduin
  Perduinsweg 3
  4371 SC
  Koudekerke (Zeeland)

  Algemeen: Bioduin is een biologisch groente- en kleinfruitbedrijf aan de Perduinsweg 3 in Koudekerke net buiten Middelburg in Zeeland. Onze producten gaan naar grote afnemers in het hele land, webwinkels in de regio en zijn te koop in onze eigen boerderijwinkel.
  In de boerderijwinkel komt het assortiment groenten en fruit grotendeels van onze eigen biologische boerderij, en wordt aangevuld met inkoop bij biologische collega's uit de omgeving. In de zomer hebben we verse bladgroenten, doperwtjes, peultjes, snijbonen, bietjes, pompoenensla, spinazie,cruciale, paksoy, groenselderij en nog veel meer. Zacht fruit onder andere aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen, kruisbessen en wijnbessen. Ook voor diverse vergeten groenten zoals aardperen en snijbiet kunt u bij ons terecht. Uit onze kas zijn onder andere paprika's, pepers, courgettes, aubergines, tomaten en diverse verse kruiden verkrijgbaar.

  Naast groente en fruit verkopen we een ruim assortiment droogwaren, voor een deel los verkrijgbaar in de hoeveelheden die u wenst. Ook verkopen wij diepgevroren biologisch vlees. Ons rundvlees komt van boerderijwinkel Poelzicht en kip van Huis ter Mee. Wij verkopen biologische kaas van boerderijwinkel Ter Linde en onze eieren komen van kippenboerdeij Sturm.
  Ook leveren wij groentepakketten voor 2 personen met vijf soorten groente en 1 kg aardappelen voor 10 euro. Voor thuisbezorging rekenen wij een vergoeding. Tot slot kunt u bij ons terecht voor cadeaupakketten op maat met diverse droogwaren en fruitmanden vanaf 10 euro.

  In de zomermaanden kunt u ook genieten van een kop koffie of thee met zelfgebakken seizoenstaart met fruit van eigen erf.

  woensdag 13:00-19:00, donderdag en zaterdag 09:00-15:00 uur.

meer "Boerderijwinkel" in de provincie Zeeland terug naar overzicht